torsdag 5 februari 2009

Ensam som en uv.. I natten.
Såhär ser det ut utanför mitt fönster nu.. Det är lite småvackert och jag sitter här och lyssnar till Looptroops ljuva beat. Grejat ny design på bloggen också, får se om jag blir nöjd. :P

Fyfan, det är en såndär ensam jävlig natt igen.. Mannen min är inte här och jag får liksom ingen ro i själen. Kan inte sova. Det som snurrar mest i hjärnan är väl vad i helvete jag ska göra av mitt liv egentligen, ska jag hoppa av gymnasiet? Jag gör ju ändå inget vettigt de dagarna jag verkligen klarar att vara där hela dagen.. Men vad ska jag göra om jag hoppar av? Söka jobb?! Hur?! VAR?!

All den där skiten löser ju inte sig självt heller, jag måste ju ta besluten, och snart helst!! Om 6 dagar fyller jag 18 och då har jag hand om mig själv.. Det ska ju iofs bli väldigt skönt men desto fler beslut att fatta liksom.
Åååh.. Jag ville ju så gärna ta studenten med min klass. JAG VILL!! Men jag vet inte om det kommer gå, det känns ju inte riktigt så. Ja.. Såntdär är det. Plus det gamla vanliga om ifall svart är en färg och om jag verkligen finns.. Men DET är ju vardagsmat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Diggar verkligen den nya looken, lite mörkare grönt hade inte varit fel dock, och lite brunt också, bästa färgerna :)

Hoppa inte av, det är inte värt det. Att gå ur gymnasiet med massa IGn är bättre än att inte gå ur alls. Gör ditt bästa (hur ska man kunna gör mer?). Kan du inte mer så kan du inte, spela roll.

Fortfarande på vår Studio grej, vi flyttar till Amsterdam, öppnar studio och tjänar massa pengar, skaffar massa ungar som vi piercar i sexan och gör dreads på när de har tillräckligt långt hår (aldrig ska vi klippa dem om de inte ber om det). Du behöver inga betyg då babe :)

Dreadmamma sa...

Jag vet! Men jag fattar inte riktigt hur jag fixar det.. x)

Fast vad jag har hört är det bättre att inte ha betyg alls än att ha skitdåliga? :O

Haha ja den idén är fan underbar!! :D

Monica sa...

Bloggen är snygg nu! Och du, skit i betygen...