tisdag 16 december 2008

Mer penisförlängare och botox åt folket!!

WAAA!! Snart blir jag nog tossig och gör någon slags revolt i rena förtvivlan över människors enfaldigt IQ-befriade tänkande.. Här sitter man helt fredligt och glider in på aftonbladets hemsida, bara för att hitta nåt att bli förbannad över. Det är så sjukt skönt att få bli lite mysigt uppretad nån gång ibland.. Och säkert blir ingen speciellt frvånad när jag säger att jag verkligen lyckades.
Hela vårt samhälle är så grymt konstlat och slemmigt! Vi märker det inte för vi är så vana vid det, men om man tänker på det så upptäcker man snart hur fullständigt helskevt det mesta är.

Om jag ska ta som exempel. Ett ämne som stötts och blötts så att det vid det här laget borde vara stendött.
Ideal.
Och då syftar jag inte endast på skönhetsideal utan ALLA ideal som vi lever med dagligen och som de flesta av oss nästan vänder ut-och-in på sig själva för att uppnå. Oftast så grovt att de alldeles glömmer bort sig själva i den allmänna villervallan, som alltid slutar med att nån svälter sig själv till döds för att komma ner till strl 0. Eller en annan som i brist på bättre fantasi super ihjäl sig för att h*n inte pallar trycket.

Vart man än vänder näsan så bokstavligt anfaller reklam för ett "bättre" liv. "Bli lite Bättre! Lite snyggare! Lite rikare! Och inte fullt så olycklig kanske.. ÖVERALLT säljs den "unika" ekvationen för ett "lyckligt" liv.

SKITBRA!! Tänker vi euforiskt.. Och blir mer än gärna grundlurade för det hade ju varit så förbaskat bekvämt om man kunde köpa sig lite lycka. Just nu, till extrapris..
Fintade som fan är bara precis vad vi blir. Och när vi då upptäcker att vi faktiskt inte alls blev speciellt mycket gladare så kan vi ju roa oss med att vältra oss i andras lycka/olycka, beroende på vad som önskas..

Men ingen tycks ha kläckt den briljanta idén att lycka inte är materiellt. Eller det finns det såklart, men den idén säljer inte riktigt lika bra som botox och flashiga bilar och penisförlängare.

Jävla idiotvärld..

Inga kommentarer: